Haberler 42. Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Kongremiz 19 - 23 Mayıs 2021 tarihine ertelenmiştir

Değerli Meslektaşlarımız, 

Bilindiği gibi COVID-19 salgını nedeniyle bu yıl gerçekleştirmeyi planladığımız “42.Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Kongresi”ni (TEMHK) 18-22 Kasım 2020 tarihlerine erteleme kararı almıştık. Ancak COVID-19 salgınının tüm dünyada etkisini sürdürmesi ve sürecin öngörülemez olması bizi kaygılandırmaktadır. Bir süre önce sizlere gönderdiğimiz anketin sonuçları aynı kaygıların sizin tarafınızdan da paylaşıldığını göstermiştir.

Konu TEMD Yönetim Kurulu’nda etraflıca görüşülmüş ve 42. TEMHK’in katılımcıların sağlığını tehlikeye atmayacak şekilde, COVID-19 salgınıyla ilgili süreçler yakından takip edilerek 2021 yılına ertelenmesi kararı alınmıştır.

Sizlerle 19-23 Mayıs 2021 tarihlerinde Antalya, Sueno Kongre Merkezinde, sağlıklı olarak bir araya gelmeyi umuyoruz.

Bu süreçte, kongremizin bilimsel kurul üyeleri başta olmak üzere kongre sekreterlerimize, konuşmacı olarak davet edilen yerli ve yabancı misafirlerimize, gönderdikleri bildiriler ile kongremizi zenginleştirecek olan meslektaşlarımıza, destekleriyle bizi yalnız bırakmayan ilaç endüstrisine, kongremizin organizasyonu ve bu sıkıntılı sürecin yönetiminde hep yanımızda olan DMR Turizm ailesine ve siz değerli üyelerimize teşekkür ederiz.

Bu vesile ile Kurban Bayramınızı bir kez daha kutluyor ve mutlu bayramlar diliyoruz.

TEMD Yönetim Kurulu